Telefon: 07- 627 94 674 | e-post: info@stonegran.se

Öppna Menyn
Begär offert

Bänkskiva av marmor- Lyx och elegans i Ditt kök eller badrum

Marmor är en naturlig stensort, som har använts som byggmaterial och dekoration för århundraden. Som bänkskiva passar den bäst i badrummet, var denna glansiga yta i samband med rätt belysning ger ett mjukt och lyxigt intryck. Som dekoration kan man använda marmor som designelement på öppna spisen eller som fönsterbräda.

"Då marmor är en mjuk och porig sten är den i allmänhet inte anpassad som köksbänkskiva. Det är ett känsligt material som inte tål smuts och repor lika bra som granit. Vill man dock använda det som bänkskiva i köket finns det några saker man skall tänka på. Sköter man om den bra och undviker rött vin, kaffe, te, olja och juice att hamna direkt på bänken har man en fin och glansig yta för många år. Även syrliga frukter kan förstöra utseende och lyster av marmor. Man borde använda glasunderlägg och skärbräda att undvika repor och vätskeskador på ytan.

Det finns ett brett utbud av färg och mönster när det gäller marmor – allt mellan ljusvita till svarta, randiga och prickiga. Vanligen är mörka färger starkare än ljusa och dessutom mindre porösa, vilket gör den tåligare för repor och fläckar. Behandling av sten med speciella medel hjälper att skydda bänkskivan mot fläckar och hålla dess fina glans.

Vid rätt behandling håller marmors med sin polerade yta en hög kvalitét och underbara färgdjup i åratal. Hos Stonegran kan man även välja en bänkskiva av marmor med matt yta.

Om du hittar en passande ton av marmor till ditt kök eller badrum bland vårt sortiment ta gärna kontakt med oss via epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., ring +46 762 794 674 eller varför inte skicka in en offertförfrågan via kontaktsidan Kontakta Oss – tillsammans hittar vi den bästa lösningen till ditt hem!

MARMOR

Carrara Marble C

marmor

Emperador Dark

marmor

Jura Classic Beige

marmor

Jura Classic Grey

marmor

Nero Marquina

marmor

Verde Guatemala

marmor

Begär offert, snabbt och enkelt!

Vill ni veta priset på bänkskivan, lämna in en beställning eller har andra frågor angående bänkskivor av sten tveka inte att skriva eller ringa till oss.Fyll i fälten nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Vi har för avsikt att svara på alla frågor 24 timmar från att det kommit in.

  • info@stonegran.se
  • ring: 07-627 94 674
  • fyll i kontaktsidan till höger

Vi har kunskap och vi kan hjälpa till...