Telefon: 07- 627 94 674 | e-post: info@stonegran.se

Öppna Menyn
Begär offert

RAK FASAD KANTPROFIL

Den vanligaste poleringen av bänkskivans yttre kanter, var man har avfasat ca 2-3 mm på övre och ca 2 mm på nedre hörnet. Det är den mest använda profilen vid stenbänkskivor. Rak fasad kantprofil ger bänkskivan ett vackert och elegant intryck. Passar till alla granit-, kvarts- och marmorbänkskivor.

Läs mer »

RUNDAD KANTPROFIL

Poleringsmetoden av bänkskivan ger en radie av övre delens runda kant upp till 5 mm. Vid nedre kant har man använt vanlig 2 mm fas. Denna profil passar utmärkt till både köksbänkskiva, bord eler köksö och ger ett vackert intryck.

Läs mer »

HALVRUND KANTPROFIL

Poleringen ger en ytterkant med ca 15 mm radie och nedre kant som har vanlig 2 mm fas. Den profilen passar utmärkt till även diskhon ifall den är undermonterad.

Läs mer »

HELRUND KANTPROFIL

Polering, vilket ger en radie på ca 15 mm på både övre och nedre kanten. Helrund kantprofil gör själva bänkskivan visuellt något tunnare. Går bra att använda till de flesta köks- eller badrumsbänkskivor och passar utmärkt till fönsterbrädor.

Läs mer »

ANTIK KANTPROFIL

Denna polering ger köksbänken ett vackert antikartat intryck. Vi rekommenderar till kök var man har använt gammaldags designlösningar.

Läs mer »

LIMMAD VINKEL KANTPROFIL

Poleringsmetoden som passar när själva köksbänken måste vara lätt och tunn, men man vill ge ett kraftfullt intryck. Vid limmad vinkel kantprofil använder man som regel en 20 mm tjock skiva. Gör sig bäst i ett massivt kök var man vill betona tjockleken av bänskivan.

Läs mer »

Begär offert, snabbt och enkelt!

Vill ni veta priset på bänkskivan, lämna in en beställning eller har andra frågor angående bänkskivor av sten tveka inte att skriva eller ringa till oss.Fyll i fälten nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Vi har för avsikt att svara på alla frågor 24 timmar från att det kommit in.

  • info@stonegran.se
  • ring: 07-627 94 674
  • fyll i kontaktsidan till höger

Vi har kunskap och vi kan hjälpa till...