Telefon: 07- 627 94 674 | e-post: info@stonegran.se

Öppna Menyn
Begär offert

Bänkskivor i granit

Stonegran – naturen flyttar in i köket. Prisvärd lyx i det moderna hemmet i form av en Bänkskivor i granit, marmor eller kvarts. Stonegran grundades år 2009 och har som huvudsyssla mätning, montering och försäljning av bänkskivor av granit, marmor eller kvarts till både kök och badrum.

Verksamheten startades i Finland. I Sverige kan man köpa våra tjänster och produkter sedan 2010. En utmärkt kvalitet är anledningen till att våra bänkskivor i granit, marmor och kvarts har varit eftertraktade bland kunder i alla dessa år. Vi har konkurenskraftiga priser, snabb leverans och utmärkt service! Stonegran är specialiserad på mätning, transport, montering och försäljning av bänkskivor av granit och kvartsit för privatkunder i Sverige.

Hem är varje människans mittpunkt, hem är ens borg och trygghet.

Ett hem är mittpunkt för alla människor, det är ens borg och trygghet. Varje hem är unikt och dyrbart för var och en. Vi önskar ge ert hem ett unikt prägel och stämning med våra moderna stenbänkskivor. Det är förmånligt för alla, då vi tar hänsyn till era personliga behov och erbjuder praktiska lösningar till både kök, badrum och kontorsutrymmen.

Sten i sina naturliga färger är en investering som ni kan njuta av i många år. Väljer ni en bänkskiva i granit, marmor eller kvarts ger ni era lokaler en tidlös form och skönhet.

När ni har hittat graniten som passar just i ert kök tveka inte att kontakta ossDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ring på +46 762 794 674 eller skriv via kontaktsidan Kontakta oss – vi kommer att ge er vårt bästa pris!

GRANIT

Angola Black

granite

Balmoral Red

granite

Baltic Brown

granite

Blue Pearl

granite

Bohus Grey

granite

Emerald Pearl

granite

Grigio Cristallo

granite

Multicolor Red

granite

Nero Africa

granite

Nero Assoluto

granite

Nero Assoluto Flammad

granite

Nero Assoluto Mattslipad

granite

Star Galaxy

granite

Steel Grey

granite

Tan Brown

granite

Verde Bahia

granite

Verde Maritaca

granite

Begär offert, snabbt och enkelt!

Vill ni veta priset på bänkskivan, lämna in en beställning eller har andra frågor angående bänkskivor av sten tveka inte att skriva eller ringa till oss.Fyll i fälten nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Vi har för avsikt att svara på alla frågor 24 timmar från att det kommit in.

  • info@stonegran.se
  • ring: 07-627 94 674
  • fyll i kontaktsidan till höger

Vi har kunskap och vi kan hjälpa till...